APPELTAART MET BITTERKOEKJES

appeltaart met bitterkoekjes

INGREDIËNTEN

  •  1 pak appelkruimeltaart (koopmans)100 gr boter
  • 1 ei
  • 750 gr goudrenetten geschild
  • 50 gr rozijnen
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 175 gr bitterkoekejes

 

BEREIDING van de appeltaart met bitterkoekjes

Verwarm de oven voor op 180 c.
Maak het deeg volgens de aanwijzingen op het pak.
Maak dunne snippers van de appels in de keukenmachine.
Roer de appelsnippers, de rozijnen en de vanillesuiker door elkaar.
Druk de helft van het deeg in een bakvorm bekleed met bakpapier en maak hierbij een opstaand ranje.
Leg de bitterkoekjes op de bodumVerdeel de appelvulling erover en bestrooi het met de rest van het deeg .
Zet de taart in de oven en bak hem in 45 min. licgtbruin.
Bitterkoekjes kun je ook vervangen door speculaas of bastognekoeken.

TERUG NAAR DE LEKKERSTE TAART RECEPTEN

APPELTAART  MET BITTERKOEKJES                                BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron: AH.nl