• HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • WORKSHOPS
  • LINKS
  • CONTACT
  • WEBSHOP
  • HOME
  • TAART RECEPTEN
    • Appeltaarten recepten
    • Chocolade taarten
    • Aardbeien taarten
    • Kwark/cheese taarten
    • Vruchtentaarten
    • Hartige taarten
    • Slagroom taarten
    • Buitenlandse taarten
    • Taarten voor de feestdagen
    • Overige taarten recepten
  • DIEET TAARTEN
    • Vetarme taart recepten
    • Glutenvrije taarten
  • TAARTVULLING RECEPTEN
    • BOTERCREME RECEPTEN
    • BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTENBASIS
    • BAVAROISE, MOUSSES MELK BASIS
    • Mousses, bavaroises op likeur basis
    • HARTIGE TAART VULLINGEN
    • OVERIGE RECEPTEN VOOR JE TAARTVULLING
  • TAARTEN GALERIJ
  • CUPCAKES
  • WEBSHOP
You are here: Home / HARTIGE TAART MET BRIE

HARTIGE TAART MET BRIE

PrintFriendly and PDFPrint het recept

hartige taart met brie

 

INGREDIËNTEN

  • 5 plakjes diepvries bladerdeeg
  • 400 gram provencaalse wokgroente
  • Brie (punt van 200 a 250 gram)
  • 125 ml. slagroom
  • 3 eieren
  • 50 gram belegen geraspte kaas
  • Versgemalen peper
  • Olijfolie

BEREIDING van de hartige taart met brie

 

Verwarm de oven voor op 200 graden

  • Laat het bladerdeeg ontdooien
  • Verhit de olijfolie in de wok of hapjespan en roerbak de Provencaalse roerbakgroente (tot de groente beetgaar is)
  • Vet de springvorm of quiche ovenschotel in
  • Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg
  • Klop in een kom de eieren los samen met de slagroom, voeg daarna de geraspte kaas en de peper er aan toe en roer het geheel nog even goed door
  • Doe nu de roerbakgroente in de beklede bakvorm en verdeel de groente netjes over de bodem
  • Schenk het mengsel van ei, slagroom en kaas over de groente heen
  • Snij de brie in kleine punten en verdeel de brie puntjes over de hartige taart
  • Zet de Brie taart in de oven en na ongeveer 40 minuten is hij gaar

 

TERUG NAAR HARTIGE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:quicherecept.nl

 

by john on mei 13, 2013 in HARTIGE TAARTEN | Tagged appelbol, appelflap, appeltaart, Baklava, balderdeeg, bananen, bananen brood, bosbes, Bosbes muffin, brood, halve maan, hartige taart met brie, honing, italiaanse rijsttaart, Linzertorte, maanzaad taart, malakoff, Malakovtaart, marsepein, muffin, Notentaart met kersen, Panforte, pavlova, pruimen, Pruimen strudel, recept, rijstevlaai, Rijsttaart, rijsttaart met honing, rode bieten, Rode bietentaart met zachte geitenkaas, Spekkoek, stoofpeertjestaart, Stoofpeertjestaart met amaretto en witte chocolade, taart, tip, vlaai, voorbeeld



Maak zelf de lekkerste taarten met de mooiste vullingen, botercreme, bavarois, mousse enz.
Ook taart recepten voor hartige taarten en de feestdagen.
Of je nu voor chocolade taart, cheese cake, appel taart gaat maken, of uitleg wilt vinden voor je fondant taarten, je vindt het bij startmettaart.nl

Previous Entry: RODE BIETENTAART MET ZACHTE GEITENKAAS
Next Entry: QUICHE VAN GEITENKAAS

Zoek op onze site

  • HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • WORKSHOPS
  • LINKS
  • CONTACT
  • WEBSHOP


Tags

appelbol appelflap appelflappen appeltaart Baklava balderdeeg bananen bananen brood bavarois bavaroise bosbes Bosbes muffin brood dessert engeland taart engelse taarten honing italiaanse rijsttaart Linzertorte malakoff Malakovtaart marsepein mousse muffin Notentaart met kersen Panforte pavlova pruimen Pruimen strudel recept rijstevlaai Rijsttaart rijsttaart met honing Spekkoek taart taart maken taart recept taart recepten taart vulling taartvulling tip toetje vlaai voorbeeld vulling

Taart recepten, taartvullingen, taart maken,taart bakken, cake ,boter crèmes en meer vind je op

Taart maken. Koekjes maken. Best cookie recipes         The best cake and pie recipes

 

Copyright © [2013] .

Start met taart.