Humita

Humitas

 

INGREDIËNTEN

  • 200 GRAM MAIS, vers of uit blik
  • 200 GRAM JONGE KAAS, in blokjes
  • 4 EIEREN
  • 1 UI, gesnipperd
  • BOSJE GROENE UIEN, gesnipperd
  • 1/4 LITER MELK
  • 1 EETLEPEL MAIZENA
  • 1 THEELEPEL ANIJSZAAD
  • 2 EETLEPEL PANEERMEEL
  • 100 GRAM PARMEZAANSE KAAS, geraspt

BEREIDING van de Humita

Roerbak de ui en de groene ui een paar minuten. Voeg de mais en de blokjes kaas toe. Roer de maizena los met een paar eetlepels melk. Doe dit en de rest van de melk bij het maismengsel, breng het al roerend aan de kook en doe dan het vuur uit. Roer de helft van de parmezaanse kaas erdoor, het anijszaad, peper en zout naar smaak en de eieren. Schep dit mengsel in een ingevette ovenschaal en bestrooi met paneermeel en de rest van de parmezaanse kaas. Bak de schotel een half uur op 170 graden.

.

 

TERUG TAARTEN UIT ARGENTINIË

bron:worldcook.net