• HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • WORKSHOPS
  • LINKS
  • CONTACT
  • WEBSHOP
  • HOME
  • TAART RECEPTEN
    • Appeltaarten recepten
    • Chocolade taarten
    • Aardbeien taarten
    • Kwark/cheese taarten
    • Vruchtentaarten
    • Hartige taarten
    • Slagroom taarten
    • Buitenlandse taarten
    • Taarten voor de feestdagen
    • Overige taarten recepten
  • DIEET TAARTEN
    • Vetarme taart recepten
    • Glutenvrije taarten
  • TAARTVULLING RECEPTEN
    • BOTERCREME RECEPTEN
    • BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTENBASIS
    • BAVAROISE, MOUSSES MELK BASIS
    • Mousses, bavaroises op likeur basis
    • HARTIGE TAART VULLINGEN
    • OVERIGE RECEPTEN VOOR JE TAARTVULLING
  • TAARTEN GALERIJ
  • CUPCAKES
  • WEBSHOP
You are here: Home / KANEELTAART

KANEELTAART

PrintFriendly and PDFPrint het recept

kaneeltaart

 

INGREDIËNTEN

  • 250 gr bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 65 gr suiker
  • 1 mespunt zout
  • 125 gr boter of margarine
  • 3 eieren
  • 125 ml slagroom
  • 150 gr suiker
  • 1 mespunt zout
  • 225 gr geschaafde amandelen
  • 4 beschuiten
  • 50 gr gehakte sukade
  • 1,5 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder

BEREIDING van de Kaneeltaart

  • Kaneeltaart deeg: Bloem en bakpoeder op een werkvlak zeven.
  • Strooi er de suiker en het zout over.
  • Snij de koude boter in kleine stukjes door de bloem en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg.
  • Inpakken en 30 minuten koel laten rusten.
  • Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 170°C).
  • Bekleed een springvorm met het deeg en bak het 10 minuten voor.
  • Maak intussen de vulling:
  • roer eieren en room goed door elkaar.
  • Roer suiker, zout, geschaafde amandelen, verkruimelde beschuiten, sukade, kaneel en bakpoeder door de room en giet het op de voorgebakken bodem.
  • Bak de taart nog 45-50 minuten.

TERUG NAAR OVERIGE-TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:jannekes.nl

 

by john on mei 12, 2013 in OVERIGE TAART RECEPTEN | Tagged appelbol, appelflap, appeltaart, Baklava, bananen, bananen brood, bosbes, Bosbes muffin, brood, Kaneeltaart, Kastanjetaart, Linzertorte, malakoff, Malakovtaart, marsepein, muffin, Notentaart met kersen, Panforte, pavlova, pruimen, Pruimen strudel, recept, rijstevlaai, Spekkoek, taart, tip, vlaai, voorbeeld



Maak zelf de lekkerste taarten met de mooiste vullingen, botercreme, bavarois, mousse enz.
Ook taart recepten voor hartige taarten en de feestdagen.
Of je nu voor chocolade taart, cheese cake, appel taart gaat maken, of uitleg wilt vinden voor je fondant taarten, je vindt het bij startmettaart.nl

Previous Entry: KASTANJETAART
Next Entry: RIJSTTAART

Zoek op onze site

  • HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • WORKSHOPS
  • LINKS
  • CONTACT
  • WEBSHOP


Tags

appelbol appelflap appelflappen appeltaart Baklava balderdeeg bananen bananen brood bavarois bavaroise bosbes Bosbes muffin brood dessert engeland taart engelse taarten honing italiaanse rijsttaart Linzertorte malakoff Malakovtaart marsepein mousse muffin Notentaart met kersen Panforte pavlova pruimen Pruimen strudel recept rijstevlaai Rijsttaart rijsttaart met honing Spekkoek taart taart maken taart recept taart recepten taart vulling taartvulling tip toetje vlaai voorbeeld vulling

Taart recepten, taartvullingen, taart maken,taart bakken, cake ,boter crèmes en meer vind je op

Taart maken. Koekjes maken. Best cookie recipes         The best cake and pie recipes

 

Copyright © [2013] .

Start met taart.