lente-cupcakes

lente cupcakes

 

INGREDIËNTEN

(voor 12 stuks):

  •  200 g ongezouten boter
  • – 65 g suiker
  • – 3 eieren
  • – 250 ml kokosmelk
  • – 1 koffielepel vanille-extract
  • – 2 x 65 g bloem
  • – 1 koffielepel zout
  • – 1 koffielepel bakpoeder
  • – 125 g kokosschilfers
  • Voor de topping:
  • – 125 g boter
  • – 250 g roomkaas
  • – 175 g poedersuiker
  • – 65 g kokosschilfers

BEREIDING van de lente-cupcakes

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en roer de suiker er door. Voeg dan één voor een de eieren toe, blijf het beslag ondertussen mixen.

Doe de bloem, het zout en het bakpoeder in een kom. Voeg langzaam de kokosmelk en de vanille toe en meng tot alles smeuïg wordt. Voeg dan geleidelijk de kokos toe.

Meng alles en doe in vormpjes, bak ongeveer 18-22 minuten.

Topping maken: meng de boter en de roomkaas, voeg de poedersuiker naar believen toe. Meng er de kokoksschilfers onder en werk met dit mengsel je cupcakes af.

.

.

TERUG NAAR CUPCAKES

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:elle.be