ROQUEFORT EN PEREN TAART

rougefort en peren quiche

 

INGREDIËNTEN

5 plakjes bladerdeeg
3 eieren
3 handperen
150 g roquefort
150 ml yoghurt
125 ml room
versgemalen peper

BEREIDING van de Roquefort en perentaart

 

Verwarm de oven voor op 180 graden. De peertjes schillen, het klokhuis eruit snijden en in kleine stukjes snijden.
Prak de roquefort fijn. Klop hem met de zure room, de eieren en de yoghurt tot een redelijk glad mengsel.
Flink wat peper toevoegen om het te kruiden. Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg en prik er een paar gaatjes in.
Leg de helft van de peertjes op de bodem van de bakvorm en doe er het roquefort mengsel overheen.
Daarna leg je er de rest van de peertjes bovenop.
Zet de quiche ongeveer 25 minuten in de oven.
Even een beetje laten afkoelen en klaar is je Quiche met roquefort en peer

.

 

TERUG NAAR HARTIGE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:quicherecept.nl