• HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • WORKSHOPS
  • LINKS
  • CONTACT
  • WEBSHOP
  • HOME
  • TAART RECEPTEN
    • Appeltaarten recepten
    • Chocolade taarten
    • Aardbeien taarten
    • Kwark/cheese taarten
    • Vruchtentaarten
    • Hartige taarten
    • Slagroom taarten
    • Buitenlandse taarten
    • Taarten voor de feestdagen
    • Overige taarten recepten
  • DIEET TAARTEN
    • Vetarme taart recepten
    • Glutenvrije taarten
  • TAARTVULLING RECEPTEN
    • BOTERCREME RECEPTEN
    • BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTENBASIS
    • BAVAROISE, MOUSSES MELK BASIS
    • Mousses, bavaroises op likeur basis
    • HARTIGE TAART VULLINGEN
    • OVERIGE RECEPTEN VOOR JE TAARTVULLING
  • TAARTEN GALERIJ
  • CUPCAKES
  • WEBSHOP
You are here: Home / SPINAZIE ZALM TAART

SPINAZIE ZALM TAART

PrintFriendly and PDFPrint het recept

spinazie zalm taart

 

INGREDIËNTEN

  • • Pak diepvries spinazie van 450 gram
    • 1 rode paprika
    • 1/2 blikje mais (zo’n half mini-blikje)
    • 200 gram gerookte zalm
    • 3 eieren
    • 1,5 dl slagroom
    • 80 gram geiten kaas
    • 4 a 5 blaadjes bladerdeeg
    • Zout en peper naar smaak

BEREIDING van de Spinazie zalm taart

 

Verwarm de oven voor op 200 graden

  •  Verwarm de oven voor op 200 graden
    • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht
    • De paprika in kleine blokjes snijden, de zaadjes moet je natuurlijk verwijderen
    • De zalm in kleine stukjes snijden
    • Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg
    • Kluts in een kom de eieren en de slagroom (peper en zout naar smaak toevoegen)
    • Verkruimel de geitenkaas in het room / ei mengsel
    • Laat de mais even uitlekken en meng de mais met de paprika
    • Knijp de spinazie even goed uit, ander kan de hartige taart te nat worden
    • Meng de spinazie met de mais, zalm en paprika en doe dat mengsel in de beklede taartvorm
    • Schenk de slagroom met de geitenkaas over de spinazie
    • Zet de hartige taart in de voorverwarmde oven
    • Na ongeveer een half uur is je klassieker klaar

    Het grote voordeel van deze hartige taart is dat je veel van de basis ingrediënten prima in de vriezer kan bewaren. Geen paniek dus bij onverwachte extra eters, deze quiche is lekker snel klaar en de smaak, tsja die is gewoon heerlijk

 

TERUG NAAR HARTIGE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:quicherecept.nl

 

by john on mei 13, 2013 in HARTIGE TAARTEN | Tagged appelbol, appelflap, appeltaart, Baklava, balderdeeg, bananen, bananen brood, bosbes, Bosbes muffin, brood, geitenkaas, geitenkaas quiche, halve maan, hartige taart met brie, honing, italiaanse rijsttaart, Linzertorte, maanzaad taart, malakoff, Malakovtaart, marsepein, muffin, Notentaart met kersen, Panforte, pavlova, pruimen, Pruimen strudel, quiche, recept, rijstevlaai, Rijsttaart, rijsttaart met honing, rode bieten, Rode bietentaart met zachte geitenkaas, Spekkoek, Spinazie zalm taart, stoofpeertjestaart, Stoofpeertjestaart met amaretto en witte chocolade, taart, tip, vlaai, voorbeeld



Maak zelf de lekkerste taarten met de mooiste vullingen, botercreme, bavarois, mousse enz.
Ook taart recepten voor hartige taarten en de feestdagen.
Of je nu voor chocolade taart, cheese cake, appel taart gaat maken, of uitleg wilt vinden voor je fondant taarten, je vindt het bij startmettaart.nl

Previous Entry: QUICHE VAN GEITENKAAS
Next Entry: HAM PREI QUICHE

Zoek op onze site

  • HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • WORKSHOPS
  • LINKS
  • CONTACT
  • WEBSHOP


Tags

appelbol appelflap appelflappen appeltaart Baklava balderdeeg bananen bananen brood bavarois bavaroise bosbes Bosbes muffin brood dessert engeland taart engelse taarten honing italiaanse rijsttaart Linzertorte malakoff Malakovtaart marsepein mousse muffin Notentaart met kersen Panforte pavlova pruimen Pruimen strudel recept rijstevlaai Rijsttaart rijsttaart met honing Spekkoek taart taart maken taart recept taart recepten taart vulling taartvulling tip toetje vlaai voorbeeld vulling

Taart recepten, taartvullingen, taart maken,taart bakken, cake ,boter crèmes en meer vind je op

Taart maken. Koekjes maken. Best cookie recipes         The best cake and pie recipes

 

Copyright © [2013] .

Start met taart.