ZALM EN BROCCOLI TAART

zalm en broccolitaart

 

INGREDIËNTEN

5 plakjes bladerdeeg
200 gram gerookte zalm in reepjes
1 stronkje broccoli in roosjes
2 eieren
200 ml volle room
1 theelepel gedroogde dille

BEREIDING van de Zalm en broccolitaart

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg.
Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem. Kook de broccoliroosjes 4 minuten.
De broccoli goed laten uitlekken, anders krijg je een kleffe quiche.
De eieren loskloppen in een schaal met de room en doe er zout, vergemalen peper en dille bij naar smaak.
De zalm in reepjes snijden. Verdeel de zalmreepjes over de taartbodem. Leg hier de broccoliroosjes bovenop.
Giet het eiermengsel erover. Bak de quiche 30 minuten in de oven op 200 graden.
Warm of koud, in beide gevallen lekker

.

 

TERUG NAAR HARTIGE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:quicherecept.nl