INGREDIËNTEN
Porties: 6
- 120 gr witte rijstmeel
- 4 biologische eieren
- 80 ml vers geperst citroensap
- 260 gr honing
- 85 gr geraspte kokos
- 1 eetlepel natuurlijk vanille-extract
- 375 ml sojamelk
- 60 gr gesmolten boter
Bereidingswijze: Glutenvrije kokoscake met citroen en honing
Voorbereiding: 10min › Bereiding: 1uur › Klaar in:1uur10min
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe alle ingrediënten in je blender of keukenmachine en meng tot alles goed gecombineerd is.
- Giet het mengsel in een goed ingevette standaard 23 cm taartvorm en bak 1 uur in de voorverwarmde oven.
- Opmerking: Test de taart met een spies. Soms kan het anderhalf uur duren totdat hij gaar is, dit hangt van de oven af. Als het te bruin begint te worden – dek je het af met folie om het verder te bakken.
- Strooi er meer kokos over voor het opdienen.
TERUG NAAR GLUTENVRIJE TAART RECEPTEN
bron: allrecipes.nl