Glutenvrije kokoscake met citroen en honing

 

 

INGREDIËNTEN

Porties: 6 

  • 120 gr witte rijstmeel
  • 4 biologische eieren
  • 80 ml vers geperst citroensap
  • 260 gr honing
  • 85 gr geraspte kokos
  • 1 eetlepel natuurlijk vanille-extract
  • 375 ml sojamelk
  • 60 gr gesmolten boter

Bereidingswijze: Glutenvrije kokoscake met citroen en honing

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe alle ingrediënten in je blender of keukenmachine en meng tot alles goed gecombineerd is.
  3. Giet het mengsel in een goed ingevette standaard 23 cm taartvorm en bak 1 uur in de voorverwarmde oven.
  4. Opmerking: Test de taart met een spies. Soms kan het anderhalf uur duren totdat hij gaar is, dit hangt van de oven af. Als het te bruin begint te worden – dek je het af met folie om het verder te bakken.
  5. Strooi er meer kokos over voor het opdienen.

TERUG NAAR  GLUTENVRIJE TAART RECEPTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron: allrecipes.nl