Ingrediënten
75 ml Becel Keuken
+ extra om in te vetten
bloem voor bestuiven
80 g suiker
2 eieren
75 g bloem
75 g volkorenmeel
1 el vanillesuiker
150 g verse of bevroren cranberries
poedersuiker
+ extra om in te vetten
bloem voor bestuiven
80 g suiker
2 eieren
75 g bloem
75 g volkorenmeel
1 el vanillesuiker
150 g verse of bevroren cranberries
poedersuiker
BEREIDING van de cranberry taart
Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C).
Vet een springvorm (doorsnede ca. 24 cm) in met Becel Keuken en besuif deze met bloem.
Mix de suiker en Becel Keuken tot een romige massa. Klop de eieren er één voor één doorheen.
Zeef de bloem, het volkorenmeel (voeg ook de achtergebleven vezels weer toe!) en de vanillesuiker boven het mengsel en meng dit voorzichtig tot een stevig beslag.
Verdeel het beslag over de vorm en maak een kuil in het midden van de vorm.
Schep de cranberries in het midden van het beslag en bak de taart in ongeveer 30 minuten gaar.
Bestrooi de taart na het afkoelen met poedersuiker.
CRANBERRY TAART BEZOEK ONZE WEBSHOP
bron: becel.nl