INGREDIËNTEN
Porties: 4
– sap van 1 limoen
– 1 el geraspte gember
– 2 el vloeibare honing
– 1 mango
– 1/2 koffielepel 4-specerijenmengeling in poeder
– 1 eiwit
– 150 g yoghurt
BEREIDING van de Mousse van mango, gember en 4 specerijen
Voorbereiding
Schil en ontpit de mango en snijd in blokjes.
Bereidingswijze
– Giet het limoensap, de gember, de honing, de mangoblokjes, de 4-specerijenmengeling in poeder in een keukenrobot (of blender) en pureer de ingredienten tot een gladde creme.
– Klop het eiwit op tot sneeuw.
– Meng voorzichtig onder de yoghurt.
– Meng de yoghurtcreme langzaam onder de mangocreme.
– Verdeel de creme over de glazen of kommetjes.
– Zet minimum 2h in de koelkast.
Serveertips
Je kan het geheel versieren met frambozen en muntblaadjes
Bron: smulweb.nl