INGREDIËNTEN
porties: 12
- 375 gr bloem
- 1/2 theelepel zout
- 2 theelepels nootmuskaat
- 2 theelepels koekkruiden
- 185 gr boter (op kamertemperatuur = zacht)
- 155 gr witte basterdsuiker
- 90 gr krenten
- 90 gr rozijnen
- 1 ei
- 125 ml melk
Bereidingswijze: Allerzielengebak
- Verwarm de oven tot 220°C / gasovenstand 7. Vet een bakplaat in of bedek met bakpapier.
- Zeef de droge ingrediënten in een middelgrote kom. Meng de boter erdoor. Meng de suiker, rozijnen en krenten erdoor.
- Maak een kuiltje in het midden en doe het ei en de melk hierin. Meng goed totdat je een stevig beslag hebt.
- Met behulp van een eetlepel en vork, lepel je het mengsel op de ingevette bakplaat. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10 tot 15 minuten.
TERUG NAAR TAART RECEPTEN HALLOWEEN
bron:allrecipes.nl