Chocolade, amandel-en perentaart

Chocolade, amandel-en perentaart,taart maken,taart recepten

 

 INGREDIËNTEN

6 personen

  • 110 gr boter, zacht
  • 130 gr gemalen amandelen
  • 125 gr basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 4 vellen bladerdeeg, tot 1 vel samengevoegd
  • 120 gr chocolade om te koken
  • 4 rijpe peren, geschild en gehalveerd

Bereiden van de Chocolade, amandel-en perentaart

  1. Meng de zachte boter met de amandelen en suiker tot een gladde massa. Voeg de eieren een voor een toe, meng goed na elke toevoeging.
  2. Verwarm de oven voor op 190 ° C / gasoven stand 5. Bekleed een ingevette taartvorm met het bladerdeeg.
  3. Smelt de chocolade au bain marie en bedek hiermee het bladerdeeg vel. Bedek het vervolgens met het amandelmengsel en leg de peren erop.
  4. Bak gedurende 30 minuten.

TERUG NAAR  TAARTEN UIT FRANKRIJK

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:allrecipes.nl