INGREDIËNTEN
-
- 4 plakjes bladerdeeg (diepvries)+
- 100 g brie
- 2 appels
- 1 zakje walnoten (55 g)
- 4 eetlepels honing
BEREIDING van de appel-brietaartje
- Bladerdeeg ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes en plakjes in reepjes snijden. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in blokjes snijden. Walnoten grof hakken en met honing en brie door appel scheppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden en met vork inprikken. Bladerdeegvormpjes 5 min. in oven zetten. Vormpjes uit oven halen deeg nogmaals inprikken en appelmengsel op deeg scheppen. Taartjes in midden van oven in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken.
TERUG NAAR APPEL TAART RECEPTEN
APPELBRIETAARTJE BEZOEK ONZE WEBSHOP
bron: AH.nl