INGREDIËNTEN
- DE BODEM:
- 1 pak bastognekoeken
- 50 gram hazelnoten (gehakt)
- 100 gram boter
- springvorm
- DE KWARKVULLING:
- 400 gram kwark
- 125 mililiter slagroom
- 50 gram suiker
- 3 velletjes gelatine
- AFWERKING:
- fruit naar keuze
BEREIDING van de Kwarktaart met bastognekoeken
Verkruimel de koeken en voeg de gehakte hazelnoten toe.
Smelt de boter en meng deze door de koek met noten.
Schep alles over in een met plasticfolie beklede springvorm en druk allen heel goed aan met bv een lepel.
Sla de slagroom stijf met de suiker.
Schep voorzichtig de kwark erdoor.
Los de gelatine op volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep ook deze voorzichtig door het slagroom-kwarkmengsel.
Schep het mengsel over de taartbodem.
Zet het geheel enkele uren in de koelkast om op te stijven.
Afwerking:
Fruit naar keuze verdelen over de kwark.
Afwerken met taartgelei.
TERUG NAAR DE LEKKERSTE TAARTEN RECEPTEN
bron: becel.nl