Paaskoekjes

Paaskoekjes

INGREDIËNTEN

porties: 48

  • 250 gr suiker
  • 150 gr boter, op kamertemperatuur
  • 2 eieren
  • 450 gr witte bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 1/2 theelepel sinaasappelrasp
  • 1 eetlepel sinaasappelsap

BEREIDING van de  Paaskoekjes

  • De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 5.
  • In een grote kom boter en suiker romig opkloppen. De eieren toevoegen en glad mengen. Bloem, bakpoeder en zout erdoor roeren en goed mengen. Sinaasappelsap en -rasp erdoor roeren.
  • Het deeg op een licht bebloemd oppervlak uitrollen tot 6 mm dikte. Met een koekmes paashazen uitsnijden. De paashazen op een niet-ingevette bakplaat leggen en 8-10 minuten in de voorverwarmde oven bakken. Naar wens glaceren en versieren.

TERUG NAAR TAART RECEPTEN VOOR PASEN

bron:allrecipes.nl