INGREDIËNTEN
porties: 48
- 250 gr suiker
- 150 gr boter, op kamertemperatuur
- 2 eieren
- 450 gr witte bloem
- 1/2 theelepel zout
- 2 theelepels bakpoeder
- 2 1/2 theelepel sinaasappelrasp
- 1 eetlepel sinaasappelsap
BEREIDING van de Paaskoekjes
- De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 5.
- In een grote kom boter en suiker romig opkloppen. De eieren toevoegen en glad mengen. Bloem, bakpoeder en zout erdoor roeren en goed mengen. Sinaasappelsap en -rasp erdoor roeren.
- Het deeg op een licht bebloemd oppervlak uitrollen tot 6 mm dikte. Met een koekmes paashazen uitsnijden. De paashazen op een niet-ingevette bakplaat leggen en 8-10 minuten in de voorverwarmde oven bakken. Naar wens glaceren en versieren.
TERUG NAAR TAART RECEPTEN VOOR PASEN
bron:allrecipes.nl