INGREDIËNTEN
porties :16 personen
Voor het beslag: -400 gram bloem, -400 gram boter, -400 gram suiker, 8 eieren, -1 zakje vanille suiker,
voor de vulling/versiering -0,25 liter slagroom, -3 eetlepels suiker, -ongeveer drie appels
BEREIDING van de Appel Slagroomtaart
- Boter het bakblik in, en warm de oven voor. Maak het beslag door de boter en de suiker tot room te mixen. zeef daarna de bloem er al mixend bij. zorg voor een luchtig geheel. doe het beslag in het bakblik, en zet deze in een oven van 150 graden. (ongeveer 70 minuten)
Daarna snijd je de cake door, en klop je de slagroom, en stop je deze tussen de twee lagen cake. bewaar wat slagroom voor op de bovenkant. Schil de appels en doe er naar behoefde suiker en kaneel bij. leg deze op de bovenkant, en je hebt je taart.
TERUG NAAR SLAGROOM TAARTEN RECEPTEN
bron:smulweb.nl