Ingrediënten
Porties: 4
- 1 beker geklopte slagroom kant-en-klaar (500 ml)
- 125 ml vanillevla
- 1 stick espresso oploskoffie (doosje 25 stuks)
- 1 tl cacaopoeder
Bereidingswijze van je Cappuccinomousse
1. Roer 2/3 van de slagroom met een spatel door de vanillevla tot er een egale mousse ontstaat. Doe dit rustig, anders klopt u er te veel lucht uit.
2. Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Meng de mousse en oploskoffie gedeeltelijk door elkaar zodat u een marmereffect krijgt.
3. Schep de mousse in de glazen of kopjes. Verdeel de rest van de slagroom erover. Serveer direct of zet tot gebruik afgedekt in de koelkast. Bestrooi vlak voor het serveren met de cacaopoeder.
U kunt deze mousse 4 uur van tevoren bereiden.
2. Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Meng de mousse en oploskoffie gedeeltelijk door elkaar zodat u een marmereffect krijgt.
3. Schep de mousse in de glazen of kopjes. Verdeel de rest van de slagroom erover. Serveer direct of zet tot gebruik afgedekt in de koelkast. Bestrooi vlak voor het serveren met de cacaopoeder.
U kunt deze mousse 4 uur van tevoren bereiden.
bron: AH.nl