sinterklaas brownies

interklaas brownies

 

INGREDIËNTEN

porties: 10

– 1 tl zout
– 1 tl foelie
– 200 g boter
– 400 g bloem
– 100 ml water
– 1 el bakpoeder
– 100 g amandelen
– 9 tl kaneelpoeder
– 2 tl nootmuskaatpoeder
– 0.5 tl kruidnagelpoeder
– 200 g lichtbruine basterdsuiker

BEREIDING van de Sinterklaas brownies

1. Mix de boter met suiker romig, voeg het water toe en mix.
2. Zeef alle droge ingrediënten boven de kom en mix.
3. Meng de amandelen door het deegbeslag.
4. Giet in een ingevette en met bloem bestoven (brownie)bakblik.
5. Bak in een voorverwarmde oven op 175°C ± 30 minuten.
6. Laat volledig afkoelen en snijd in blokjes.

TERUG NAAR  TAART RECEPTEN SINTERKLAAS

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:receptenjvandaag.nl