Mini monchoutaart

mini monchoutaart

 

INGREDIËNTEN

2 taarten

Ongeveer 8 bastonjekoeken
30 gr boter
250 ml slagroom
1 zakje klopfix
50 gr witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
200 gr monchou roomkaas
1 blikje vlaaivulling kersen

BEREIDING van de Mini monchoutaart

  • Stamp de koekjes fijn of hak ze in een keukenmachine. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Vet 2 springvormen in met boter en/of bekleed met bakpapier. Verdeel de koekkruimels over de bodem en druk zachtjes aan. Zet de vorm zolang in de koelkast. Mix de slagroom met de klopfix en de vanillesuiker stijf.

    Prak de monchou met de suiker door elkaar en meng daarna met de slagroom. Schep het mengsel op de koekbodem en strijk de bovenzijde glad. Zet de taartjes minimaal 3 uur in de koelkast (liefst hele nacht). Haal de springvorm voorzichtig los, ga eventueel met een mes langs de randjes om hem los te snijden. Verdeel daarna de vlaaivulling over de taartjes.

TERUG NAAR OVERIGE-TAARTEN BEZOEK ONZE WEBSHOP