INGREDIËNTEN
4 eiwitten
* 3 dooiers
* 375 gr roomkaas of monchou
* 60 ml karnemelk
* 1/2 eetl citroensap
* 50 gr suiker
* 100 gr blauwe bessen of 2 perzikken in plakjes
BEREIDING van de monchou taart
Taartvorm 18-20 cm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Vet de taartvorm in en bekleed hem met bakpapier. Klop de eiwitten in 5 min tot er stevige witte pieken ontstaan. Zet ze apart. Mix de dooiers, roomkaas, karnemelk, citroensap en suiker tot een glad mengsel. Spatel het dooiermengsel voorzichtig door de eiwitten. Schenk het in de taartvorm en bak de cheesecake in 40 min gaar. De cake zakt in het midden in bij het afkoelen. Beleg de cake in het midden met blauwe bessen of plakjes perzik
TERUG NAAR KWARK/CHEESE TAARTEN
bron: smulweb.NL