INGREDIËNTEN
porties: 16
- 250 gr witte bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel zout
- 175 gr boter
- 150 gr ruwe rietsuiker
- 4 eieren
- 1 theelepel vanille-extract
- 300 gr rozijnen
- 40 gr druiven, fijngesneden
- 125 gr sukade
BEREIDING van de Paascake
- De oven voorverwarmen op 170°C/gasstand 3. Een cakevorm van 23 cm invetten.
- Bloem, bakpoeder en zout via een zeef mengen.
- Boter en suiker romig opkloppen. De eieren 1 voor 1 erdoor kloppen. Vanille en gezeefde bloemmix erdoor roeren. Rozijnen,druiven en sukade er doorheen scheppen. Het beslag in een ingevette taartvorm scheppen.
- 1 3/4 – 2 uur in de voorverwarmde oven bakken.
TERUG NAAR TAART RECEPTEN VOOR PASEN
bron:paasrecepten.nl