INGREDIËNTEN
porties: 6
1/2 pak digestive biscuits
50 gram gesmolten boter
6 blaadje gelatine
sap van 1/2 citroen
250 gram mascarpone
250 gram Griekse yoghurt
100 gram crèmehoning
gemengde gevulde paaseitjes (wit, melk en puur), gehalveerd
BEREIDING van de Paastaart met chocolade eitjes
Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd. Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat opstijven in de koelkast. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
Bereidingswijze
Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken. Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven. Neem de taart uit de vorm en decoreer met
paaseitjes.
TERUG NAAR TAART RECEPTEN VOOR PASEN
bron:Boodschappen pasen 2013