INGREDIËNTEN
- 1 doos slagroomsoesjes (16 stuks)
- 1 doos moorkopsoesjes (12 stuks)
- 1 doos minibanaantjes (langwerpige soesjes, 12 stuks)
- 400 g pure chocolade
- 1 bekertje slagroom (250 ml)
- 2 zakjes vanillesuiker
- mini smarties
BEREIDING van de soezentaart met chocoladesaus
- Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien.
- Chocolade raspen en met 400 ml water 15 min. laten koken.
- Van slagroom 6 el apart houden. Rest met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen.
- Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen.
- Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen.
- Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen.
- Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen.
- Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen.
- Hier bovenop 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren.
- Warme chocolade met 1 zakje vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.
bron: ah.nl