INGREDIËNTEN
Porties: 4 personen
- 2 doosjes bramen
- 2 eetlepels poedersuiker
- 1 pakje mix voor yoghurtbavarois-bosvruchten
- 3 dl yoghurt
- toef slagroom
- muntblaadjes
BEREIDING van de Bramenmousse
Zet 4 hoge coupes in de koelkast.
Zoek voor de mousse 2 doosjes bramen uit en houd een kwart ervan apart voor de garnering.
Kook de rest van de bramen met 2 eetlepels poedersuiker op, pureer ze en laat de puree afkoelen.
Klop van 1 pakje mix voor yoghurtbavarois-bosvruchten met 3 dl yoghurt een stevige, luchtige massa en schep deze afwisselend met de bramenmoes in de coupes.
Garneer met de rest van de bramen, een toef slagroom en muntblaadjes.
Zoek voor de mousse 2 doosjes bramen uit en houd een kwart ervan apart voor de garnering.
Kook de rest van de bramen met 2 eetlepels poedersuiker op, pureer ze en laat de puree afkoelen.
Klop van 1 pakje mix voor yoghurtbavarois-bosvruchten met 3 dl yoghurt een stevige, luchtige massa en schep deze afwisselend met de bramenmoes in de coupes.
Garneer met de rest van de bramen, een toef slagroom en muntblaadjes.