ANANAS BAVAROISE 2

INGREDIËNTEN

0,5 liter blik ananasschijven
3 eieren (alleen eiwit gebruiken)
2 blaadjes witte gelatine
suiker
0,25 liter slagroom

BEREIDING

Eiwit kloppen met suiker (niet koken). Maak het sap van de ananas warm. Gelatineblaadjes in koud water weken. Wanneer de gelatine geweekt is, gelatine uitknijpen en aan het warme ananassap toevoegen. Draai hierbij het gas uit. Laat het sap koud worden. Giet het koude spa bij de eiwitten. Klop de slagroom (niet helemaal stijf). Roer de slagroom vervolgens door het mengsel van ananassap en eiwit. Snijd de ananasschijven in kleine stukjes. Houd 1 schijf over voor de garnering. Voeg de ananasstukjes toe aan het mengsel van slagroom, ananassap en eiwit. Leg een ananasschijf op het mengsel en vervolgens gedurende een aantal uren in de koelkast.

 

 

 

BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTEN BASIS

ANANAS BAVAROISE 2                                 BEZOEK ONZE WEBSHOP