Banketletter

banketletter

INGREDIËNTEN

  • 5 plakjes Koopmans Bladerdeeg
  • 1 pakje Dr. Oetker Amandelspijs
  • 1 ei
  • een beetje bloem om te bestrooien

Keukengerei

  • Deegroller
  • Bakplaat

Bereidingswijze: Banketletter

  • Baktijd: ca. 25 minuten

Elektrische oven: 200 °C, Heteluchtoven: 180 °C, Gasoven: stand 3-4

  1. Laat 5 plakjes bladerdeeg ontdooien. Leg de plakjes die je niet gebruikt gelijk terug in de vriezer.
  2. Klop een ei los en meng de helft van het ei door de amandelspijs.
  3. Leg de 5 ontdooide plakjes op elkaar.
  4. Bestrooi het aanrecht met bloem en rol de plakjes bladerdeeg uit tot een lange plak van ca. 15 x 40 cm. (draai de plak regelmatig om en strooi bloem op het aanrecht om plakken te voorkomen).
  5. Rol van de amandelspijs een gelijkmatige rol van 35 cm lang (gebruik hier ook wat bloem bij om plakken te voorkomen).

TERUG NAAR  TAART RECEPTEN SINTERKLAAS

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:smulweb.nl