BUTTERCREAM FROSTING

buttercream frostingIngrediënten:

  • 300 gram Suikerbakkerspoeder
  • 25 gram Glucose
  • 50 gram Gecondenseerde melk (uit blik)
  • 2 tl Vanille extract
  • 200 gram Zachte roomboter (ongezout)
  • 100 gram Bakmargarine
  • 200 gram Suikerbakkerspoeder
  • 100 ml Slagroom (40%)
  • Bereiding van de Buttercream frosting

  • Mix 300 gram poedersuiker, de glucose, gecondenseerde melk, vanille extract en zachte blokjes roomboter tot een licht en luchtige creme.
  • Voeg vervolgens de zachte blokjes bakmargarine toe.
  •  Roer in de tweede mengkom de 200 gram poedersuiker en room bij elkaar.
  • Voeg dit mengsel al mixend beetje bij beetje bij creme, blijven mixen tot er een luchtige botercreme ontstaat.

Terug naar de BOTERCRÈME RECEPTEN

Bron:cupcakesenmuffins.nl