CHOCOLADE ESPRESSO ROL

chocolade espresso rol

 

INGREDIËNTEN

  • 200 g pure chocolade
  • 150 g boter
  • 1/2 pak tarwebiscuits (digestive, rol a 400 g)
  • 1/2 kopje espressokoffie (50 ml)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • poedersuiker

 

BEREIDING van de chocolade espresso rol

 

  • Chocolade in stukken breken. In pan boter en chocolade zacht laten smelten. Biscuits verkruimelen. Espresso met vanillesuiker door chocolademengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede. Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen. Rol in de koelkast verder laten opstijven (minimaal 1 uur). Chocoladerol uit koelkast halen en in 16 plakken snijden. Plakken op bordjes met poedersuiker bestrooien. Eventueel met slagroom garneren.

TERUG NAAR CHOCOLADE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron: ah.nl