INGREDIËNTEN
Porties: 8 personen
- 250 gr. Dadels
- 350 ml. Vers geperst sinaasappelsap
- 100 gr. Honing
- 6 blaadjes gelatine
- 600 ml slagroom
BEREIDING van de Dadel- sinaasappel bavarois
– Ontpit de dadels en doe ze in de blender.
– Voeg het sinaasappelsap en de honing toe en mix het fijn.
– Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water.
-Knijp de gelatine uit en verwarm de geweekte gelatine.
-Roer de opgeloste gelatine door het sinaasappelmengsel.
– Klop de slagroom lobbig en spatel het door het sinaasappelmengsel.
– Laat de bavarois opstijven in de koelkast.
– Voeg het sinaasappelsap en de honing toe en mix het fijn.
– Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water.
-Knijp de gelatine uit en verwarm de geweekte gelatine.
-Roer de opgeloste gelatine door het sinaasappelmengsel.
– Klop de slagroom lobbig en spatel het door het sinaasappelmengsel.
– Laat de bavarois opstijven in de koelkast.