INGREDIËNTEN
BEREIDING:
-
Begin met het smelten van de boter. Doe de oreo koekjes in de keukenmachine en draai dit tot een fijn kruim.
-
Giet de gesmolten boter erover en roer dit goed door. Bekleed een springvorm met bakpapier en stort hierin de koekkruimels. Druk dit goed aan met de achterkant van een lepel en zet in de koelkast om af te koelen en op te stijven.
-
Pureer de mango en smelt de witte chocola. Doe de roomkaas met de mango en de witte chocola in een kom samen en roer dit goed door om het glad te maken.
-
In een andere kom klop je de slagroom met de suiker tot stijve pieken en dit vouw je door het roomkaasmengsel tot het goed gemengd is.
-
Laat de gelatineblaadjes minimaal 5 minuten weken in koud water. Doe het citroensap in een kleine steelpan en verwarm dit. Breng het niet aan de kook! Net tegen de kook aan is prima. Knijp de gelatineblaadjes uit en doe dit in het warme citroensap. De gelatine zal nu oplossen. Doe dit vervolgens bij de vulling en roer het goed door. Voeg ook de rasp van de citroenen eraan toe en stort het geheel uit in de springvorm. Strijk de bovenkant glad en zet minimaal 4 uur of liever een hele nacht in de koeling.Zodra de cheesecake goed is opgesteven haal je hem uit de springvorm en je zet hem op een mooie taartschaal.
TERUG NAAR TAART RECEPTEN VOOR PASEN