Gingerbread

Engelse muffins , Taart maken , taart recepten

 

 INGREDIËNTEN

Aantal personen: 60

    • 225g boter, zacht
    • 300 gr suiker
    • 1 ei
    • 1 1/2 eetlepel sinaasappelrasp
    • 2 eetlepels melasse (stroop)
    • 375g bloem
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 2 theelepels kaneelpoeder
    • 1 theelepel gemberpoeder
    • 1/2 theelepel gemalen kruidnagel
    • 1/2 theelepel zout

BEREIDING van de Gingerbread

  1. Klop de boter en suiker romig. Voeg het ei toe en mix goed door. Mix de sinaasappelrasp en stroop erdoor. Voeg de bloem, baksoda, kaneel, gember, gemalen kruidnagels en zout toe, en meng goed door. Doe het deeg tenminste 2 uur in de koelkast, ik doe dit normaal een nacht.
  2. Verwarm de oven voor op 190 C / gasovenstand 5. Vet bakplaten in. Rol het deeg op een licht met bloem bestoven oppervlak uit tot een dikte van 0,5 cm. Snij ze in de gewenste vorm met koekjes stekers. Leg de koekjes 2 tot 3 cm van elkaar af op de bakplaten.
  3. Bak 10 tot 12 minuten in de voorverwarmde oven, tot de koekjes stevig en licht geroosterd zijn aan de randjes.

TERUG TAARTEN UIT  GROOT-BRITTANNI:E / IERLAND

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:Allrecipes