Mini amandelstaaf

Mini amandelstaaf

 

INGREDIËNTEN

porties:

– 1 ei
– 10 halve amandelen
– 10 geconfijte vruchtjes
– 300 g amandelspijs (Dr. Oetker)
– 1 pak Koopmans (Roomboter)bladerdeeg

BEREIDING van de Mini amandelstaaf

1 Verwarm de oven voor.

2 Meng de amandelspijs met losgeklopt ei tot dit goed rolbaar is.

3 Maak tien rolletjes amandelspijs van 10 cm lang en leg deze op de plakjes Roomboterbladerdeeg.

4 Rol het bladerdeeg op en druk de zijkanten dicht.

5 Leg de staafjes met de sluiting naar beneden op de bakplaat met bakpapier.

6 Bestrijk de staafjes met losgeklopt ei.

7 Leg op elk staafje 2 halve geconfijte vruchtjes of 2 halve amandelen.

8 Bak de amandelstaafjes goudbruin en gaar.

TERUG NAAR  TAART RECEPTEN SINTERKLAAS

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:receptenjvandaag.nl