SOEZENTAART MET CHOCOLADE SAUS

soezen taart met chocolade saus

 

INGREDIËNTEN

  • 1 doos slagroomsoesjes (16 stuks)
  • 1 doos moorkopsoesjes (12 stuks)
  • 1 doos minibanaantjes (langwerpige soesjes, 12 stuks)
  • 400 g pure chocolade
  • 1 bekertje slagroom (250 ml)
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • mini smarties

BEREIDING van de soezentaart met chocoladesaus

 

  • Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien.
  • Chocolade raspen en met 400 ml water 15 min. laten koken.
  • Van slagroom 6 el apart houden. Rest met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen.
  • Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen.
  • Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen.
  • Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen.
  • Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen.
  • Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen.
  • Hier bovenop 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren.
  • Warme chocolade met 1 zakje vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.

 

 
TERUG NAAR OVERIGE-TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron: ah.nl