Soul cake

Soul cake, Taart maken , taart recepten

 

 INGREDIËNTEN

Aantal personen: 12

  • 375 gr bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 2 theelepels nootmuskaat
  • 2 theelepels koekkruiden
  • 185 gr boter (op kamertemperatuur = zacht)
  • 155 gr witte basterdsuiker
  • 90 gr krenten
  • 90 gr rozijnen
  • 1 ei
  • 125 ml melk

 

Bereiding van de Soul cake

  1. Verwarm de oven tot 220°C / gasovenstand 7. Vet een bakplaat in of bedek met bakpapier.
  2. Zeef de droge ingrediënten in een middelgrote kom. Meng de boter erdoor. Meng de suiker, rozijnen en krenten erdoor.
  3. Maak een kuiltje in het midden en doe het ei en de melk hierin. Meng goed totdat je een stevig beslag hebt.
  4. Met behulp van een eetlepel en vork, lepel je het mengsel op de ingevette bakplaat. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10 tot 15 minuten.

TERUG TAARTEN UIT  GROOT-BRITTANNIË / IERLAND

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:Allrecipes