INGREDIËNTEN
porties:
– 1 ei
– 1 banaan
– 2 kiwi’s
– 450 ml melk
– 4 el honing
– 3 mandarijnen
– 1 el citroensap
– 6 rode dropveters
– 4 el geraspte kokos
– een beetje boter of margarine om te bakken
– 200 g Koopmans Bio Pannenkoeken Meergranen
BEREIDING van de De zak van sinterklaas
1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg aan de mix 2 el geraspte kokos toe.
2 Bak de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3 Snijd de banaan in plakjes. Pel de mandarijnen, halveer ze en snijd ze in plakjes. Schil de kiwi’s, halveer ze in de lengte en snijd ze in plakjes. Roer de honing los met citroensap en schep het, met de rest van het kokos, bij het fruit.
4 Schep op elke pannenkoek een mooi ‘bolletje’ met fruit. Neem de pannenkoeken als een knapzak samen en strik ze met een dropveter dicht.
TERUG NAAR TAART RECEPTEN SINTERKLAAS
bron:receptenjvandaag.nl