CHOCOLADE SINAASAPPEL TAARTJES

INGREDIËNTEN

  • 1 pak cakemix (450 g)
  • 200 g boter
  • 3 eieren
  • 50 ml melk
  • 100 g pure chocolade
  • 75 ml slagroom (beker a 125 ml)
  • 1 sinaasappel, geschild
  • 2 el sinaasappelmarmelade

BEREIDING van de chocolade sinaasappeltaart

  1. Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20×20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.

  1. Smelt de chocolade met de slagroom samen in de magnetron (1 of 2 x 30 seconden op vol vermogen). Roer om tot het een gladde massa is. Snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Strijk een laag sinaasappelmarmelade tussen twee stukken cake. Bestrijk het geheel met de gesmolten chocolade, garneer met de sinaasappel en de marmelade.

TERUG NAAR CHOCOLADE TAARTEN