FRAMBOZEN CAKEJES MET WITTE CHOCOLADE

frambozen cakjes met witte chocolade

 

INGREDIËNTEN

  • 225 g zelfrijzend bakmeel gezeefd
  • 200 g suiker
  • 100 g witte chocolade geraspt
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eieren
  • 200 g boter gesmolten
  • 1 bakje frambozen

 

BEREIDING van de frambozen cakejes met witte chocolade

 

  • Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en 1 theelepel zout.
  • Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter.
  • Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.
  • Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen.
  • Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm.
  • Bak de cakejes 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.

TERUG NAAR CHOCOLADE TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron: ah.nl