INGREDIËNTEN
- 225 g zelfrijzend bakmeel gezeefd
- 200 g suiker
- 100 g witte chocolade geraspt
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
- 200 g boter gesmolten
- 1 bakje frambozen
BEREIDING van de frambozen cakejes met witte chocolade
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en 1 theelepel zout.
- Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter.
- Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.
- Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen.
- Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm.
- Bak de cakejes 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.
bron: ah.nl