Cupcakes Framboos & Chocolade

Cupcakes Framboos & Chocolade

 

 

Ingrediënten:

12 personen

125 gram roomboter, op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk, op kamertempratuur
2 ( grote) eieren, op kamertemperatuur
100 gram witte chocolade
1 bakje frambozen ( mag ook diepvries zijn)

Topping
250 gram poedersuiker
250 gram roomboter, op kamertemperatuur
2 eetlepels heet water
1 theelepel vanille extract
50 gram frambozen, gepureerd
witte chocolade snippers ( rasp een beetje witte chocolade )

Bereiding van de Cupcakes Framboos & Chocolade

Maak het basisrecept cupcakes.  Als laatste voeg je de kleine stukjes witte chocolade ( hou wat over voor decoratie) en de in kleine stukjes gesneden frambozen toe. Laat diepvries frambozen eerst goed ontdooien en uitlekken voor gebruik.

Topping

Doe de zachte boter in een kom en mix tot een luchtige smeuïge massa. Voeg dan langzaam de poedersuiker toe en mix door tot een mooie crème. Voeg de gepureerde frambozen, water en vanille extract toe. Mix door tot een mooi luchtig geheel.

  • Breng de topping aan op de cupcakes met een spuitzak met grote tip of spatel.
  • Gebruik witte chocolade snippers of gebruik wat framboosjes als decoratie voor op de cupcakes.

Terug naar de

CUPCAKERECEPTEN

BASIS BOTER CREME

BEZOEK ONZE WEBSHOP