Mousse Van Frambozen En Zwarte Bes

Mousse Van Frambozen En Zwarte Bes

Ingrediënten

personen: 4
Voor de frambozenmousse:
250 gr. frambozen,
100 gr. verse roomkaas,
1 dl. creme fraiche en 50 gr. poedersuiker.
Voor de zwarte bessenmousse:
250 gr. zwarte bessen,
75 gr. verse roomkaas,
1 dl. creme fraiche,
1-2 eetl. zwarte bessenlikeur en
30-40 gr. poedersuiker.

Bereidingswijze van de Mousse Van Frambozen En Zwarte Bes

Frambozenmousse: pureer de frambozen in de keukenmachine. Voeg de roomkaas, creme fraiche en poedersuiker toe en meng alles tot een luchtige mousse. Zwarte bessenmousse: pureer de bessen in de keukenmachine. Voeg de roomkaas, creme fraiche, likeur en poedersuiker toe en meng alles tot een luchtige mousse.

Serveertips

Serveren: verdeel de bessenmousse over 4 hoge glazen en zet de glazen 30 min. in de koelkast om de mousse te laten opstijven. Schep dan de frambozenmousse erop en zet de glazen voor serveren nog 30 min. in de koelkast.

Bron:smulweb.nl