Bosbessen botercreme

Bosbessen botercremeIngrediënten:

  • 125 gr crisco
  • 125 gr zachte roomboter
  • 1 tl blueberry extract
  • 2 cups gezeefde poedersuiker
  • 2 el melk
  • violet icing color

Bereiding van de Bosbessen botercreme

  • Mix in de mengkom de boter en crisco tot een smeuïg geheel.
  • Voeg vervolgen het bosbes extract toe.
  • Mix daarna op gemiddelde snelheid, schepje voor schepje de poedersuiker toe.
  • Schraap tussendoor met de silicone spatel het beslag goed van de randen en de bodem zodat alle ingrediënten goed gemend worden.
  • Voeg naar eigen inzicht de blauw paarse voedselkleurstof toe.
  • Zodra alle suiker toegevoegd is, lijkt het beslag wat droog te worden, voeg de melk toe en mix op gemiddelde snelheid het beslag tot een glad en luchtig geheel.
  • Maak de theedoek nat en wring deze goed uit. Leg de vochtige theedoek over de beslagkom, totdat je de botercreme gaat gebruiken.

Terug naar de BOTERCRÈME RECEPTEN

Bron:cupcakesenmuffins.nl