Ingrediënten:
- 125 gr crisco
- 125 gr zachte roomboter
- 1 tl blueberry extract
- 2 cups gezeefde poedersuiker
- 2 el melk
- violet icing color
Bereiding van de Bosbessen botercreme
- Mix in de mengkom de boter en crisco tot een smeuïg geheel.
- Voeg vervolgen het bosbes extract toe.
- Mix daarna op gemiddelde snelheid, schepje voor schepje de poedersuiker toe.
- Schraap tussendoor met de silicone spatel het beslag goed van de randen en de bodem zodat alle ingrediënten goed gemend worden.
- Voeg naar eigen inzicht de blauw paarse voedselkleurstof toe.
- Zodra alle suiker toegevoegd is, lijkt het beslag wat droog te worden, voeg de melk toe en mix op gemiddelde snelheid het beslag tot een glad en luchtig geheel.
- Maak de theedoek nat en wring deze goed uit. Leg de vochtige theedoek over de beslagkom, totdat je de botercreme gaat gebruiken.
Terug naar de BOTERCRÈME RECEPTEN
Bron:cupcakesenmuffins.nl