Bosbessen botercreme

Bosbessen botercremeIngrediënten:

  • 125 gr crisco
  • 125 gr zachte roomboter
  • 1 tl blueberry extract
  • 2 cups gezeefde poedersuiker
  • 2 el melk
  • violet icing color

Bereiding van de Bosbessen botercreme

  • Mix in de mengkom de boter en crisco tot een smeuïg geheel.
  • Voeg vervolgen het bosbes extract toe.
  • Mix daarna op gemiddelde snelheid, schepje voor schepje de poedersuiker toe.
  • Schraap tussendoor met de silicone spatel het beslag goed van de randen en de bodem zodat alle ingrediënten goed gemend worden.
  • Voeg naar eigen inzicht de blauw paarse voedselkleurstof toe.
  • Zodra alle suiker toegevoegd is, lijkt het beslag wat droog te worden, voeg de melk toe en mix op gemiddelde snelheid het beslag tot een glad en luchtig geheel.
  • Maak de theedoek nat en wring deze goed uit. Leg de vochtige theedoek over de beslagkom, totdat je de botercreme gaat gebruiken.

Terug naar de BOTERCRÈME RECEPTEN

 

BASIS BOTER CREME                       BEZOEK ONZE WEBSHOP

Bron:cupcakesenmuffins.nl