KAASTAART

kaastaart

 

INGREDIËNTEN

  • 60 gram boter
  • 30 gram bloem
  • 3,5 deciliter melk
  • 100 gram geraspte kaas
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 3 eieren
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • peterselie
  • bladerdeeg

BEREIDING van de kaastaart

  • 30 gram van de 60 gram boter smelten,
  • bloem erbij gaar laten worden, melk er al roeren bij totdat er een saus ontstaat.
  • Kaas er door roeren. Pan van het vuur. Losgeklopte eieren erdoor.
  • Zout, noot, peper en peterselie erdoor.
  • Rest van de boter laten smelten, niet koken.
  • Bladerdeeg in een ovenschaal doen, saus erbij en afdekken met bladerdeeg. 30 tot 40 min. in een oven op 200 graden C.

TERUG NAAR OVERIGE-TAARTEN

BEZOEK ONZE WEBSHOP

bron:mijnreceptenboek.nl