INGREDIËNTEN
Voor 6 personen
- 250ml Slagroom
- 50g Go-Tan Cocoscreme (Santen) /250ml Go-Tan Kokosmelk
- 60g Suiker
- 8g Gelatine
- 1 Vanille peul
Bereidingswijze van de Kokosnoot bavarois
1. Week de gelatine in een bakje met koud water.
2. Los de santen op in 300 ml water op een zacht vuurtje (niet koken).
3. Snij een vanille peul door midden en haal het merg eruit en meng dit met de kokos.
4. Voeg de 30g suiker toe aan het mengsel.
5. Knijp de gelatine goed uit en voeg het toe aan het warme (niet kokende) mengsel.
6. Haal de pan van het vuur wanneer de gelatine is opgelost en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
7. Klop ondertussen de slagroom met de rest van de suiker (yoghurtdikte).
8. Meng het kokosmengsel met de slagroom en vul de vormpjes mee.
9. Laat de bavarois opstijven in de koeling voor 2 uur.
10. Serveren in of uit het vormpje..
TERUG NAAR BAVAROISE OP MELK BASIS
Bron: go-tan.nl