• HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • CONTACT
  • HOME
  • TAART RECEPTEN
    • Appeltaarten recepten
    • Chocolade taarten
    • Aardbeien taarten
    • Kwark/cheese taarten
    • Vruchtentaarten
    • Hartige taarten
    • Slagroom taarten
    • Buitenlandse taarten
    • Taarten voor de feestdagen
    • Overige taarten recepten
  • DIEET TAARTEN
    • Vetarme taart recepten
    • Glutenvrije taarten
  • TAARTVULLING RECEPTEN
    • BOTERCREME RECEPTEN
    • BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTENBASIS
    • BAVAROISE, MOUSSES MELK BASIS
    • Mousses, bavaroises op likeur basis
    • HARTIGE TAART VULLINGEN
    • OVERIGE RECEPTEN VOOR JE TAARTVULLING
  • TAARTEN GALERIJ
  • CUPCAKES
You are here: Home / MOJITO BAVAROIS

MOJITO BAVAROIS

Print Friendly, PDF & EmailPrint het recept

mojito bavaroise

Ingrediënten 

Voor 4 personen

  • 4 blaadjes gelatine
    75 cl limoensap
    bosje munt
    75/100 ml rietsuikersiroop
    goede scheut rum (liefst Havana Club)
    80/100 gram kwark
    3 dl slagroom

Bereidingswijze van de mojito bavaroise

  1. Week de gelatine 5 minuten in koud water.
  2. Vermeng het limoensap met de kwark, de munt, de helft van de rietsuikersiroop en de helft van de rum.
  3. Doe de rest van de rietsuikersiroop en de rum in een pannetje, en los hierin de gelatine op.
  4. Zet de pan van het vuur en laat wat afkoelen. Klop ondertussen de slagroom bijna stijf.
  5. Meng het kwarkmengsel voorzichtig met het gelatinemengsel. Spatel hier de slagroom doorheen.
  6. Verdeel het mengsel over 4 garneerringen bekleed met folie/bakpapier, en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast

    Serveertips

    Lekker met een krokant laagje gebrande rietsuiker.

  7. Schep hiervoor een beetje rietsuiker op de bavarois.
  8. En brand deze vervolgens met een brander.
  9. Ook lekker met een muntsaus. Gemaakt van kleingesneden munt getrokken klein beetje heet water.
  10. Vervolgens met wat rietsuikersiroop in laten koken tot stroperige saus, en af laten koelen.
  • TERUG NAAR MOUSSES BAVAROISE EN CREMES OP LIKEUR BASIS
  • MOJITO BAVAROIS                   BEZOEK ONZE WEBSHOP

Bron:smulweb.nl

by john on mei 10, 2013 in MOUSSES BAVAROISE EN CREMES OP LIKEUR BASIS | Tagged bavarois, bavaroise, grand, grand marnier, marnier, mojito, mojito bavarois, recept, tips



Maak zelf de lekkerste taarten met de mooiste vullingen, botercreme, bavarois, mousse enz.
Ook taart recepten voor hartige taarten en de feestdagen.
Of je nu voor chocolade taart, cheese cake, appel taart gaat maken, of uitleg wilt vinden voor je fondant taarten, je vindt het bij startmettaart.nl

Banner bol.com

KokenKoken
Previous Entry: MILKY WAY BAVAROIS
Next Entry: BEERENBURG BAVAROIS

Zoek op onze site

  • HOME
  • HOE DOE JE DAT?
    • Basis taart bakken
    • Taart vullen.
    • Taart bekleden
    • Taart decoreren
  • RECEPTEN
    • TAARTEN RECEPTEN
      • Appeltaarten recepten
      • Chocolade taarten
      • Aardbeien-taart
      • Kwark taarten/cheese
      • Vruchtentaarten
      • Hartige taarten
      • Buitenlandse taarten
      • Slagroom taarten
      • Taarten voor de Feestdagen
      • Overige taart recepten
    • DIEET TAARTEN
      • Vetarme taart recepten
      • Glutenvrije taarten
    • CUPCAKES
    • TAARTEN GALERIJ
    • TAARTVULLING recepten
      • Botercreme recepten
      • Bavaroise, mousses op vruchtenbasis
      • Bavaroise, Mousses melk basis
      • Mousses bavaroise, op likeur basis
      • Hartige taartvullingen
      • Overige taartvulling recepten
  • CONTACT


Tags

appelbol appelflap appelflappen appeltaart Baklava balderdeeg bananen bananen brood bavarois bavaroise bosbes Bosbes muffin brood dessert engeland taart engelse taarten honing italiaanse rijsttaart Linzertorte malakoff Malakovtaart marsepein mousse muffin Notentaart met kersen Panforte pavlova pruimen Pruimen strudel recept rijstevlaai Rijsttaart rijsttaart met honing Spekkoek taart taart maken taart recept taart recepten taart vulling taartvulling tip toetje vlaai voorbeeld vulling

Taart recepten, taartvullingen, taart maken,taart bakken, cake ,boter crèmes en meer vind je op

Taart maken. Koekjes maken. Best cookie recipes         The best cake and pie recipes

 

Copyright © [2013] .

Start met taart.