Pindakaas Botercreme

Pindakaas BotercremeIngrediënten:

  • 1 cup suikerbakkerspoeder
  • 1 cup romige pindakaas
  • 5 el boter (ongezout en op kamertemperatuur)
  • 3/4 tl pure vanille
  • 1/4 tl grof zeezout
  • 1/3 cup zware room
  • Bereiding van de Pindakaas Botercreme

  • Mix de suikerbakkerspoeder, pindakaas, boter, pure vanille en zout op een gemiddelde snelheid tot een romige massa.
  • Schraap tussendoor met de spatel langs de randen en de bodem van de mengkom om er zo voor te zorgen dat alle ingrediënten goed vermengd worden.
  • Voeg de room toe en mix de massa tot een licht en luchtige botercreme.
  • Plaats de vochtige theedoek over de mengkom en zet de botercreme in de koeling tot je deze gaat gebruiken, voor gebruik met de spatel nog even goed doorroeren.

Terug naar de BOTERCRÈME RECEPTEN

Bron:cupcakesenmuffins.nl