INGREDIËNTEN
- 1 bakje rood fruit dessert met crème de cassis (450 g)
- 2 pakken smeltende chocolade cakejes (diepvries, doosje a 2 stuks)
- 1 bekertje slagroom (250 ml)
- 3 eetlepels espresso oploskoffie (pot a 100 g)
- 2 eetlepels suiker
BEREIDING van de smeltende chocolade cakejes
- Oven voorverwarmen op 180 °C.
- Crème de cassis uit het pakje mengen met het fruit en laten trekken.
- Cakejes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 4 el slagroom in steelpannetje mengen met oploskoffie en al roerende verwarmen tot koffie is opgelost.
- In ruime schaal schenken, suiker erdoor roeren en even laten afkoelen.
- Rest slagroom erbij schenken en ‘espressoroom’ stijfkloppen.
- Warme cakejes op 4 borden zetten, vruchten ernaast scheppen en espressoroom er in kleine bakjes naast zetten.
bron: ah.nl