SMELTENDE CHOCOLADE CAKEJES

smeltende chocolade cake

INGREDIËNTEN

  • 1 bakje rood fruit dessert met crème de cassis (450 g)
  • 2 pakken smeltende chocolade cakejes (diepvries, doosje a 2 stuks)
  • 1 bekertje slagroom (250 ml)
  • 3 eetlepels espresso oploskoffie (pot a 100 g)
  • 2 eetlepels suiker

BEREIDING van de smeltende chocolade cakejes

  • Oven voorverwarmen op 180 °C.
  • Crème de cassis uit het pakje mengen met het fruit en laten trekken.
  • Cakejes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 4 el slagroom in steelpannetje mengen met oploskoffie en al roerende verwarmen tot koffie is opgelost.
  • In ruime schaal schenken, suiker erdoor roeren en even laten afkoelen.
  • Rest slagroom erbij schenken en ‘espressoroom’ stijfkloppen.
  • Warme cakejes op 4 borden zetten, vruchten ernaast scheppen en espressoroom er in kleine bakjes naast zetten.

TERUG NAAR CHOCOLADE TAARTEN

bron: ah.nl