Cheesy banana fluff

Ingrediënten

  • 7 blaadjes gelatine (kan als vulling wel minder lijkt me)
  • 2 eieren (opgesplitst)
  • 75 gr fijne kristalsuiker
  • 225 gr mascarpone
  • 2 tl vanillesuiker
  • 250 slagroom, half geslagen
  • 2 a3 bananen

Bereiding van de Cheesy banana fluff

  • Week de gelatine in koud water
  • Klop de eiwitten stijf met 25 gr suiker en zet koud weg
  • Klop het eigeel, de mascarpone, vanillesuiker en de rest vd kristalsuiker tot een schuimige crème
  • Knijp de gelatine uit en los op in een beetje warm water. Giet de opgeloste gelatine al kloppend bij de mascarpone. Pas op dat er geen klontjes komen!
  • Spatel de room door het mengsel en daarna ook de eiwitten. Een beetje up tempo ivm de gelatine.
    even laten opstijven in de koelkast
  • Bananen gaan er in hele dunne plakjes bovenop
Bron:leukstetaarten.nl

TERUG NAAR BAVAROISE EN MOUSSES OP VRUCHTEN BASIS